Start je carrière in het MCL
Terug

Start je carrière in het MCL

Je bent (straks) afgestudeerd en de werkende wereld ligt aan je voeten. Of je hebt juist de afgelopen jaren flinke ervaring opgedaan. En nu? Hoe staat het met jouw dromen en wensen? Wil jij jezelf uitdagen en bij ons meer ervaring opdoen? De mogelijkheden zijn dichterbij dan je denkt… Wij begrijpen dat de stap naar een (ander) ziekenhuis spannend kan zijn. En toch denken we dat jij, rechtstreeks als zorgverlener of vanuit één van de vele andere functies in ons ziekenhuis, onze zorg beter kan maken…

Het MCL wil jou graag leren kennen!

Wij zijn het MCL

Wij zijn het MCL; een prachtig topklinisch opleidingsziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor elke patiënt. Doorlopend zijn we op zoek naar jong talent en nieuwsgierige (zorg)professionals, die zich bij ons willen doorontwikkelen. Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren. Iedereen in ons ziekenhuis draagt hieraan bij, of je nu ICT-er, onderzoeker of zorgverlener bent. De beste zorg is tenslotte mensenwerk. Heb jij hart voor de zorg, ben je gemotiveerd en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Collega's worden in de verpleging?

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die ons komen versterken. In het vacatureoverzicht en onze campagnesite vind je een actueel overzicht van de openstaande verpleegkundige functies.

Helden in het wit

Bij het MCL vinden we dat er in iedere verpleegkundige een held schuilgaat. Het zijn collega's op wie je dag en nacht kunt bouwen. Die in elke situatie het hoofd koel houden, maar die ook staan voor persoonlijke zorg en menselijke warmte. Als ziekenhuis kunnen we niet zonder hen. Daarom zoeken we nieuwe helden waarmee we onze zorg elke dag een beetje beter kunnen maken.Word jij één van onze nieuwe helden in het wit? Nieuwsgierig naar onze helden in het wit campagne? Ontdek onze verhalen op de campagnesite en de studentenkrant.

MCL gelooft in talent

Het MCL zet zich in voor talent (in het Noorden). Het eigen flexbureau van het MCL biedt jou de mogelijkheid om in onze ambitieuze werkomgeving ervaring op te doen. Over het geheel genomen is het MCL doorlopend het meest op zoek naar verpleegkundig talent mét ziekenhuiservaring (MBO en HBO), Helpenden (studenten MBO- en HBO-V), doktersassistentes/medisch secretaresses mét ziekenhuiservaring en gespecialiseerd verpleegkundigen. Daarnaast bundelen we onze krachten met het UMCG en de Opleidingsregio (OOR) Noordoost-Nederland voor het aantrekken van artsen in opleiding tot specialist. Verder werken er in het MCL natuurlijk niet alléén zorgverleners. Bijvoorbeeld aan technici, bedrijfskundigen, communicatieadviseurs en ICT’ers denk je misschien niet meteen bij een ziekenhuis.