Arbeidsvoorwaarden en voorzieningen
Terug

Arbeidsvoorwaarden en voorzieningen

Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé

Kiezen voor een functie in het topklinische ziekenhuis Medisch Centrum Leeuwarden is kiezen voor een dynamische werkomgeving én veel extra's. Zoals een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, prima voorzieningen en grote keuzemogelijkheden. Het MCL valt onder de CAO-Ziekenhuizen (CAO-Z). Actuele salarisschalen zijn hier te vinden. Naast het vakantiegeld in mei (8,33%)  wordt er jaarlijks een eindejaarsuitkering betaald van 8,33% van het jaarsalaris.

Naast het vakantieverlof (vier weken) krijgt iedere medewerker een eigen verlofbudget (PLB uren); dit kan naar eigen keuze worden ingezet voor extra verlof of andere extra’s.

Keuzevrijheid in onze eigen arbeidsextra's

Als medewerker van het MCL kunt u keuzes maken uit onze arbeidsextra's. Dit door geld of (over)uren in te zetten voor bepaalde doelen. Voordelig fitnessen of de sportschoolcontributie verrekenen? Een weekendje weg? Of een nieuwe fiets of e-bike aanschaffen? Daarnaast leidt de aanschaf van een tablet, laptop of pc ook tot  fiscaal voordeel. Dat regelen wij graag voor onze werknemers. Een vergoeding krijgen voor de beroepsvereniging- of vakbondscontributie? Een extra vergoeding voor de reiskosten voor woon-werkverkeer, waardoor de vergoeding van reiskosten nog aantrekkelijker wordt? Wat u ook kiest, u kunt rekenen op maximaal fiscaal voordeel. Wilt u advies over de mogelijkheden? De P&O Servicedesk van het MCL is u graag van dienst bij het maken van uw keuze.
 

Opleidingen

Er zijn allerlei mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om opleidingen die niet of niet volledig door MCL worden vergoed te financieren met fiscaal voordeel.
 

Andere voorzieningen

Ons personeel kan gratis parkeren in onze parkeergarage; tegen gereduceerd tarief eten en met korting  winkelen in de winkelstraat van het MCL.

U kunt lid worden van de Vereniging Vakantieverblijven en dan tegen een voordelig tarief een van de MCL- vakantiehuisjes huren.