Werken in het MCL
Terug

Werken in het MCL

Het MCL behoort tot de beste werkgevers van Nederland

Bij het MCL werken ruim 3.000 mensen. In totaal zijn er ongeveer 500 verschillende functies. De meeste zijn natuurlijk zorgfuncties zoals verzorgende, verpleegkundige, doktersassistent, fysiotherapeut of medisch specialist. Daarnaast zijn er ook allerlei andere functies zoals afdelingssecretaresse, planner of technicus. Al deze mensen dragen bij aan het verlenen van hoogwaardige patiëntenzorg. De onderlinge samenhang in al deze functies is belangrijk om de beste zorg te kunnen verlenen. Werken in het MCL is veelzijdig en uitdagend. Om de beste bijdrage aan de zorg te kunnen verlenen vinden wij het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk voelt in uw functie.

 

Werken binnen het MCL betekent dat u mogelijkheden heeft voor:

  • Een eigen inbreng
  • Innovatie
  • Doorgroeimogelijkheden (met een eigen loopbaanadviescentrum en de mogelijkheid om intern te solliciteren binnen de hele Zorgpartners Friesland, waar het MCL onderdeel van is).
  • Opleidingen en bijscholingen

 

Daarnaast biedt het MCL aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Het MCL is per auto en openbaar vervoer prima te bereiken. Wonen in de provincie Fryslân kent vele mogelijkheden: er is veel ruimte, groen, water en er zijn nauwelijks files. Het wonen is er betaalbaar zowel in steden als op het platteland. Fryslân is actief en bijzonder mooi tijdens alle seizoenen. Wie kent niet de geweldige sferen tijdens de elfstedentocht op de schaats en het zeilen op de Friese meren in de zomer.

Vacatures

Wilt u weten welke mogelijkheden er momenteel zijn? Klik dan op het vacatureoverzicht.