MCL Harlingen
Terug

MCL Harlingen

In MCL Harlingen kunt u terecht voor (dag)behandelingen en polibezoeken. Voor uw eerste afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. MCL Harlingen is onderdeel van Zorgplein Harlingen. Samen biedt Zorgplein Harlingen alles voor uw gezondheid onder één dak. Zo kunt u onder andere terecht voor pedicure, fysiotherapie, verloskunde en nog veel meer.

Behandelingen in MCL Harlingen
Voor verschillende spreekuren, behandelingen en ingrepen kunt u terecht bij de poliklinieken en het Daghosptiaal van MCL Harlingen. Heel veel verrichtingen onder plaatselijke verdoving kunnen in MCL Harlingen plaatsvinden. Voor grote operaties en complexe aandoeningen verwijzen wij u door naar het MCL in Leeuwarden. Wij maken de afspraak voor u. Op onze locaties in Leeuwarden en Harlingen werken dezelfde specialisten. U kunt dus rekenen op dezelfde kwaliteit en dezelfde artsen tijdens uw afspraak.  Het behandelcentrum van MCL Harlingen is te vinden op route 20 op de 1e verdieping.

Onderzoeken
Naast de polikliniek van MCL Harlingen vindt u ook een laboratorium en de afdeling radiologie. Hierdoor kunt u ook terecht voor onderzoek in MCL Harlingen. Onze zorgverleners maken röntgenfoto’s, prikken bloed, maken een echo of ECG (hartfilmpje). In de meeste gevallen kunt u in één dag terecht bij alle onderzoeken. Het priklab en de afdeling radiologie van MCL Harlingen zijn te vinden op route 9 en 10 op de begane grond.

Certe Harlingen/Priklab
Per 1 januari 2019 is de prikpoli/laboratorium van Certe Harlingen (route 9) elke werkdag geopend van: 08.00 - 12.15 uur en van 13.00 - 16.30 uur.

Nuchter
Komt u voor onderzoek waarvoor u nuchter moet zijn? Houd er rekening mee dat restaurant 't Wad in Zorgplein Harlingen uitsluitend open is van maandag tot en met donderdag, 10.00 tot 13.00 uur.

Specialismen
In de polikliniek van MCL Harlingen vindt u de volgende specialismen: