Centrum voor slaap- en waakstoornissen
Terug

Centrum voor slaap- en waakstoornissen

Route 08

Wat is het Centrum voor slaap- en waakstoornissen?

Heeft u problemen met slapen of snurken? Bij het Centrum voor slaap- en waakstoornissen kunnen we uw klachten onderzoeken en eventueel behandelen. Het Centrum onderzoekt verschillende slaapstoornissen, zoals snurken, slecht slapen, teveel slapen, slaapapneu (regelmatig stoppen met ademen tijdens slaap), bewegingsstoornissen, vermoeidheid (vaak overdag slapen).  

Wat kunt u verwachten?

In het centrum werken meerdere specialismen in een team, zoals een longarts, KNO-arts, kaakchirurg en neuroloog, om u optimaal te behandelen en te begeleiden.

Nadat u zich heeft aangemeld, gaan we na wat er bij u aan de hand is en wat de oorzaken zijn.

Het CSW-team bespreekt de resultaten van de vragenlijsten en de onderzoeken. Samen kijken zij hoe uw slaapprobleem het beste behandeld kan worden. Eén van de specialisten van het team of uw verwijzend specialist bespreekt de uitkomst en de behandelmogelijkheden met u.

Het MCL helpt.

Topkliniek 2017 ***

De patiënten van Nederland hebben tijdens het grote prestatie- en waarderingsonderzoek 2017 Centrum voor Slaap en Waakziekten van Medisch Centrum Leeuwarden uitgeroepen tot topkliniek en beloond met 3 sterren uit tevredenheid met diagnose en behandeling van slaapapneu.

Vragen?

Neem contact op met het Centrum voor slaap- en waakstoornissen.