mijnMCL nieuws
Terug

mijnMCL nieuws

Ook brieven van oogheelkunde, cardiologie en cardiochirurgie in mijnMCL

Vanaf 25 april staan ook de brieven van het specialisme oogheelkunde, cardiologie en cardiochirurgie in mijnMCL.

Lees meer

“Wie heeft in mijn dossier gekeken” tijdelijk uitgezet in mijnMCL

Wie heeft er in mijn dossier gekeken? Helaas hebben we dit onderdeel in mijnMCL tijdelijk moeten uitzetten. Als gevolg van technische problemen kunnen we momenteel niet garanderen dat we de juiste informatie presenteren.

Lees meer

Wijziging afsprakenoverzicht

Afspraken voor operaties of behandelingen op de OK, afspraken op de endoscopieafdeling en hartkatheterisatiekamer staan vanaf 11 december 2018 niet meer in het overzicht met afspraken. Informatie over deze afspraken staat in de oproepbrief. Deze krijgt u thuisgestuurd.

 

Lees meer

Dit weekend nieuwe versie mijnMCL beschikbaar

mijnMCL gaat per 10 november a.s. over op een nieuwe versie. MijnMCL is daarom in de nacht van 9 op 10 november een paar uur uit de lucht. Voor patiënten verandert er weinig na de update.

Lees meer

Aanpassing naamgeving afspraken

Vanaf 18 oktober worden stapsgewijs de namen van de afspraken in mijnMCL aangepast. Hiermee willen de afspraaknamen eenvoudiger en eenduidiger maken.

Lees meer

Ook bericht sturen naar andere zorgverleners dan arts mogelijk

Voorheen kon u bij "een medische vraag stellen" alleen de behandelend arts selecteren.

Lees meer

Gebruikt u mijnMCL? Wij horen graag uw ervaringen

Sinds de start van ons patiëntenportaal mijnMCL  in 2016 nodigen we regelmatig gebruikers uit om met ons mee te denken over de verdere ontwikkeling van het portaal. Omdat er dit najaar en ook volgend jaar verschillende aanpassingen van het portaal op de planning staan, organiseren we ook nu weer een gebruikersbijeenkomst.

Lees meer

Patiënten delen tips en ideeën over mijnMCL

10 april 2018 organiseerde het MCL voor de tweede keer een gebruikersavond over patiëntenportaal mijnMCL. De aanwezige patiënten waren unaniem positief over de mogelijkheid om online inzage van hun medische gegevens te hebben. Tijdens de gebruikersavond was er gelegenheid voor vragen, kritisch meedenken en het aandragen van ideeën ter verbetering.

Lees meer

Zichtbaarheid labuitslagen in mijnMCL

We krijgen regelmatig vragen over de zichtbaarheid van labuitslagen in mijnMCL. Daarom hieronder nog wat uitleg hierover. Lees ook de veelgestelde vragen over mijnMCL.

Lees meer

Help ons het patiëntenportaal beter te maken!

Het patiëntenportaal mijnMCL bestaat alweer bijna twee jaar. Sinds de start van mijnMCL in 2016 is het MCL achter de schermen dagelijks bezig om het portaal te verbeteren. Om te zorgen dat het goed aansluit bij de wensen en behoeften van de eindgebruiker - de patiënt - , willen we graag van de gebruikers weten wat hun ervaringen, wensen en ideeën zijn over mijnMCL.

Lees meer