mijnMCL
Terug

mijnMCL

mijnMCL is het patientenportaal van het MCL. Met mijnMCL heeft u overal en veilig toegang tot úw ziekenhuisinformatie via de computer of tablet.

 

Gebruikersavond mijnMCL

Op 17 juni vindt er weer een mijnMCL gebruikersavond plaats. E-health, zoals een het patiëntenportaal mijnMCL, biedt veel voordelen. Voor patiënten en ook voor zorgverleners. In het MCL maken we daarom al sinds 1 april 2016 gebruik van mijnMCL. Digitale ondersteuning in de zorg geeft u meer regie over uw eigen gezondheid en kan u en de zorgverleners tijd besparen. Tijd die u en wij dan kunnen besteden aan andere belangrijke zaken. Maar om mijnMCL zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, horen wij graag wat er beter kan. Daarom organiseren wij op 17 juni van 19.00 - 21.30 uur weer een gebruikersavond. Aanmelden kan via deze link.

Vragen over mijnMCL?

Lees de veel gestelde vragen en bekijk de instructievideo's over MijnMCL

Wat kan ik met mijnMCL?

U kunt onder andere uw afspraken zien, brieven, uitslagen van onderzoeken en onderdelen van uw patiëntendossier die sinds 1-4-2016 zijn toegevoegd. Voor een indruk bekijkt u de video 'rondleiding: wat ziet u in mijnMCL?' .

Toegang tot mijnMCL

Patiënten die toegang willen tot mijnMCL krijgen een eenmalige registratiecode van de assistente van de specialist of verpleegkundige tijdens een polikliniekbezoek of opname in het MCL. Met deze registratiecode kunt u een account aanmaken en uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. U kunt deze registratiecode NIET online aanvragen. Deze werkwijze is nodig om uw identiteit vast te stellen. Zo weten we dat we ook echt met de juiste patiënt te maken hebben. Zorg ervoor dat u een geldig ID-bewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) mee naar het MCL neemt.

Goed idee over mijnMCL?

Stuur dan uw idee in via de ideeënbus.