mijnMCL
Terug

mijnMCL

mijnMCL is het patientenportaal van het MCL. Met mijnMCL heeft u overal en veilig toegang tot úw ziekenhuisinformatie via de computer of tablet.

 

Goed idee over mijnMCL?

Stuur dan uw idee in via de ideeënbus.

Wat kan ik met mijnMCL?

U kunt onder andere uw afspraken zien, brieven, uitslagen van onderzoeken en onderdelen van uw patiëntendossier die sinds 1-4-2016 zijn toegevoegd. Voor een indruk bekijkt u de video 'rondleiding: wat ziet u in mijnMCL?' en lees hier de folder over mijnMCL.

Nieuwe versie mijnMCL 2017

Vanaf 11 november 2017 neemt het MCL een nieuwe versie van mijnMCL in gebruik. mijnMCL krijgt hiermee een nieuw, overzichtelijker en moderner design en een aantal functies zijn veranderd of hebben een andere plek in het menu gekregen. De nieuwe versie van mijnMCL maakt gebruik van de nieuwste techniek is een belangrijke stap in de voorbereiding om patiënten in de toekomst meer en nieuwe functionaliteiten via het patiëntenportaal te gaan bieden.

Heeft u vragen over (de nieuwe versie van) mijnMCL? Lees dan hier de veelgestelde vragen of bekijk de instructievideo's.

Toegang tot mijnMCL

Patiënten die toegang willen tot mijnMCL krijgen een eenmalige aanmeldcode tijdens een poliklinisch bezoek. Met deze code kunt u inloggen en uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. U kunt deze aanmeldcode NIET online aanvragen. Deze werkwijze is nodig om uw identiteit vast te stellen. Zo weten we dat we ook echt met de juiste patiënt te maken hebben. Als u mijnMCL wilt gebruiken, neem dan een ID-bewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) mee naar het MCL om de aanmeldcode aan te vragen!

Vragen over mijnMCL?

Lees de veel gestelde vragen en bekijk de instructievideo's over MijnMCL