Digitaal MCL patiëntenpanel
Terug

Digitaal MCL patiëntenpanel

Neem deel aan het digitale MCL patiëntenpanel

Voelt u zich betrokken bij het MCL en wilt u enkele keren per jaar meedenken over nieuwe ontwikkelingen of de huidige stand van zaken? Meld u zich dan nu aan voor ons patiëntenpanel. Via het patiëntenpanel. Via het patiëntenpanel vragen wij af en toe naar uw mening over een bepaald onderwerp. Door uw ervaringen, behoeften en wensen met ons te delen, kunnen wij onze zorg steeds beter maken.

Wat doet een panellid?

Maximaal zes keer per jaar nodigen wij u per e-mail uit om mee te denken over verschillende onderwerpen. Voorbeelden zijn;

  • Wachttijden in het MCL
  • Imago van het MCL
  • Onze service voor patiënten
  • Etc.

Voordelen:

  • U helpt mee de kwaliteit van onze zorg en service te verbeteren
  • U denkt mee over nieuwe zorgconcepten of aanvullende diensten
  • U blijft betrokken bij het Medisch Centrum Leeuwarden

 

Uiteraard kunt zich op elk gewenst moment ook uitschrijven voor het panel en is deelname altijd vrijblijvend.

Wilt u meedoen?

U kunt zich aanmelden voor het patiëntenpanel door de knop Aanmelden digitale patiëntenpanel aan te klikken bovenaan deze pagina. U komt dan op een aparte pagina waarop u zich kunt inschrijven door middel van een aanmeldformulier waarop wij diverse informatie vragen, zoals uw woonplaats en e-mailadres. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Deelname is vrijwillig en verplicht tot niets

Per keer besluit u of u wilt deelnemen of niet. Uw deelname is altijd vrijblijvend en u bepaalt zelf hoevaak, wanneer en aan welk onderzoek u wilt deelnemen. Ook kunt u elk moment weer stoppen. Na elke vragenlijst krijgt u terugkoppeling van de resultaten van het onderzoek. De resultaten delen wij ook altijd openbaar op onze website, met de directie en de cliëntenraad.

Privacy gewaarborgd

In het Medisch Centrum Leeuwarden vinden wij privacy erg belangrijk. Wij verwerken uw antwoorden en reacties altijd anoniem. Bij de onderzoeken koppelen wij de reacties nooit aan uw naam. Ook verstrekken wij persoonlijke gegevens nooit aan derden. Uw privacy is daarmee volledig gewaarborgd.

Algemene voorwaarden

Alle algemene voorwaarden omtrent het digitale patiëntenpanel kunt u lezen op deze pagina.