Over deze website
Terug

Over deze website

De website van het Medisch Centrum Leeuwarden is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks de grote zorgvuldigheid kunnen onvolkomenheden in de website voorkomen. Wij willen u verzoeken uw vragen/opmerkingen met betrekking op de inhoud en/of technische werking van de website aan de afdeling Voorlichting en Communicatie van het MCL te melden bij de verantwoordelijke redactie.

Redactie-adres:
Komt u tijdens het bladeren door onze site problemen en/of onduidelijkheden tegen, dan verzoeken wij u dit te melden. Dit kan via webredactie@znb.nl

Teksten:
Eindredactie: Voorlichting en Communicatie Medisch Centrum Leeuwarden

Ontwerp:
GH+O communicatie en creatie, Leeuwarden

Content Management:
Xtive CMS

Technische implementatie:
Icit Solutions Franeker - Amsterdam  

Privacy AVG

In het MCL hechten we veel waarde aan privacy. We zien het als onze taak om de gegevens van onze patiënten zo goed mogelijk te beschermen, dat is onderdeel van ons dagelijks werk. Als u patiënt bij ons bent (of als uw kind patiënt bij ons is), verwerken we de persoonsgegevens van u (of uw kind). Persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met wettelijke bepalingen, zoals Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 is ingegaan. Meer informatie hierover vindt u hier en voor Mijn MCL. Informatie over uw rechten met betrekking tot uw medisch dossier: inzage, kopie, aanpassen leest u op onze website.