Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Kerstconcert van Parnas in het MCL

Vrijdag 27 november 2009 00:00  Op donderdag 10 december 2009, 19.30 uur vindt in het auditorium van het Medisch Centrum Leeuwarden het Kerstconcert van Parnas plaats. Het programma van dit kerstconcert is divers: van licht tot klassiek, van zang tot instrumentaal. Zowel volwassenen als kinderen spelen verschillende composities die op de een of andere manier de kerstsfeer uitstralen. Het belooft een boeiende en mooie opmaat te worden naar een muzikale kerst.

Het kerstconcert van Parnas is het eerste concert in een reeks van vier, die in het auditorium van het MCL wordt georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met het Bonifatius Cultuurfonds, de stichting die tot doel heeft om orgelconcerten en andere culturele activiteiten te programmeren in het Pieter Bonnema-auditorium van het MCL. De volgende concerten in deze reeks zijn een familieconcert op 17 maart, een docentenconcert op 16 april en een talentenconcert op 11 juni 2010.

De aanvangstijd van het concert is 19.30 uur; de toegang is gratis. Er is gelegenheid om door middel van gift de Stichting Multimodus te steunen. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van de leefomstandigheden in Rwanda.
Terug naar het overzicht