MCL actueel

MCL actueel

Kinderopvang Hoteldebotel viert 15-jarig bestaan met kindercircus Saranti

Vrijdag 12 april 2019 13:04 

Al 15 jaar biedt het MCL kinderopvang voor kinderen van bezoekers en patiënten. Kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar kunnen dagelijks terecht bij kinderopvang ‘Hoteldebotel’. Dit is alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers van de Unie van Vrijwilligers (UVV). Om te vieren dat Hoteldebotel al 15 jaar bestaat, is er op maandag 15 april 2019 een feestelijke receptie voor de betrokkenen.

Vrijwilligers onmisbaar
“Om Hoteldebotel draaiende te houden zijn vrijwilligers een onmisbare schakel in het geheel. Dankzij hun inzet en betrokkenheid is het mogelijk om iedere dag kinderen van patiënten en bezoekers op te vangen,” aldus Chris Kalsbeek, coördinator vrijwilligerswerk & fondsenwerving MCL. “We hebben meerdere vrijwilligers en zijn dankzij hen iedere werkdag open om kinderen op te vangen. Daarnaast kunnen we dankzij hen de kinderopvang kosteloos aanbieden.”

Binnen het MCL wordt er op meerdere manieren gebruik gemaakt van de inzet van vrijwilligers van UVV Leeuwarden. Denk hierbij niet alleen aan de kinderopvang, maar ook aan de gastheren- en dames die de patiënten en bezoekers ondersteunen bij hun bezoek aan het MCL.

Feest
Om te vieren dat Hoteldebotel dit jaar 15 jaar bestaat, zijn vrijwilligers, oudgasten en andere betrokkenen van harte welkom om op maandag 15 april 2019 de feestelijke receptie bij te wonen. De receptie vindt plaats in de Centrale Hal van het MCL en  begint om 15.00 uur. Rond 16.15 uur wordt het feest afgesloten met een optreden van kindercircus Saranti uit Leeuwarden.

 

Terug naar het overzicht