MCL actueel

MCL actueel

MCL 19 april deelnemer Ambitie Jobcafé

Donderdag 19 april 2018 10:36 

Het MCL zet zich in voor (noordelijk) talent! Donderdag 19 april is MCL deelnemer op de tweede editie van het Ambitie JobCafé. Dit jaar is de banenmarkt voor alle geïnteresseerden toegankelijk in het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden. Als grootste werkgever van Friesland zijn er in het MCL doorlopend interessante vacatures voor zorgverleners, maar ook hele andere functies zoals het op gebied van financiën of HR.

Verpleegkundige campagne: helden in het wit

Bij het MCL vinden we dat er in iedere verpleegkundige een held schuilgaat. Het zijn collega’s op wie je dag en nacht kunt bouwen. Die in elke situatie het hoofd koel houden, maar die ook staan voor persoonlijke zorg en menselijke warmte. Als ziekenhuis kunnen we niet zonder hen. Daarom zoekt het MCL nieuwe helden, die samen gaan voor de beste zorg voor elke patiënt op zijn kwetsbare moment. Ontdek de verhalen en bekijk de mogelijkheden!

De grootste werkgever van Friesland

Naast zorgverleners zijn er nog veel meer functies waar je misschien niet meteen aan denkt bij een ziekenhuis, maar die onmisbaar zijn voor het MCL. In het MCL werken bijvoorbeeld ook helden in de technici, bedrijfskunde, communicatie, facilitaire dienstverlening en ICT. Alles bij elkaar opgeteld maakt dit het MCL de grootste werkgever van Friesland! We zijn doorlopend op zoek naar gedreven professionals die vanuit deze hoeken van het ziekenhuis de zorg willen verbeteren. Bekijk hier alle vacatures!

MCL gelooft in talent

Ben jij een starter, young professional of misschien wel carrièreswitcher op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij benieuwd naar het MCL als werkgever en onze vacatures? Kom dan op 19 april tussen 13 en 18 uur met ons kennismaken. We leren je graag kennen!

 

Terug naar het overzicht