MCL actueel

MCL actueel

Let op: Van 21-10 t/m 30-10 langere reistijd naar MCL door wegwerkzaamheden Henri Dunantweg

Maandag 9 oktober 2017 11:48 

Vanaf zaterdag 21 oktober tot en met maandagochtend 30 oktober zijn er diverse werkzaamheden aan en rondom de Henri Dunantweg. Zo wordt onder andere vanaf maandag 23 oktober tot en met vrijdag 27 oktober de Henri Dunantweg opnieuw geasfalteerd.

Langere reistijd van en naar het MCL
Deze werkzaamheden hebben invloed op het verkeer dat naar het Medisch Centrum Leeuwarden toe komt. Dit kan een langere reistijd van en naar het MCL opleveren. Voor verkeer naar de Spoedeisende Hulp wordt een bypass aangelegd.

Rondje MCL
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer dat via de Henri Dunantweg het parkeerterrein van het MCL wil oprijden omgeleid over één rijbaan van de Aldlânsdyk en rijdt zo een rondje om het MCL om op het parkeerterrein te komen. Het verkeer wordt met verkeerslichten en een verkeersregelaar geregeld.

Openbaar vervoer
De buslijnen 5 en 15 kunnen van maandagmorgen 23 oktober 06:00 t/m vrijdagmorgen 27 oktober 06:00 niet via de halte MCL rijden. Alleen lijn 2 kan gedurende deze periode nog van en naar het MCL rijden.

Informatie delen
Om zoveel mogelijk personen te informeren wil ik u vragen deze berichtgeving te delen met de uw omgeving, om zo iedereen tijdig te informeren over langere reistijd in de week van 21 tot en met 30 oktober. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat elke bezoeker, patiënt of medewerker van het MCL zo min mogelijk hinder van de wegwerkzaamheden ondervindt.

Plattegrond wegwerkzaamheden

 

Hieronder kunt u op de plattegrond alle wegwerkzaamheden rondom het MCL bekijken.

 

 

Terug naar het overzicht