MCL actueel

MCL actueel

MCL zoekt verpleegkundigen met en zonder klinische ervaring

Vrijdag 10 maart 2017 18:09 

Je bent net afgestudeerd en de werkende wereld ligt aan je voeten. Of je hebt juist de afgelopen jaren flinke ervaring opgedaan. En nu? Hoe staat het met jouw dromen en wensen? Wil jij jezelf uitdagen en brede klinische ervaring opdoen? De mogelijkheden zijn dichterbij dan je denkt… Wij begrijpen dat de stap naar een (ander) ziekenhuis spannend kan zijn. En toch denken we dat jij onze zorg beter kan maken, of je nu wel of geen klinische ervaring hebt.

Het MCL wil jou graag leren kennen!

Wij zijn het MCL

Wij zijn het MCL; een prachtig topklinisch opleidingsziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor elke patiënt. Doorlopend zijn we op zoek naar jong talent en nieuwsgierige zorgprofessionals, die zich bij ons willen doorontwikkelen. Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren. De beste zorg is tenslotte mensenwerk. Heb jij echt hart voor de zorg, ben je gemotiveerd en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Collega’s worden?

Het MCL biedt tien traineeships aan voor net afgestudeerde en ervaren verpleegkundigen zonder klinische ervaring. Naast deze trainees zijn we doorlopend op zoek naar verpleegkundigen mét klinische (stage-)ervaring voor ons Flexbureau STW. Of je nu trainee wilt worden of direct aan de slag wilt bij het Flexbureau, de sollicitaties lopen tot 20 maart 2017 via twee routes. Jij bent:

Ervaren verpleegkundige met/zonder klinische ervaring

Net afgestudeerd met/zonder klinische stage-ervaring

Terug naar het overzicht