Medische Publieksacademie
Terug

Medische Publieksacademie

Met het doel medische kennis en vraagstukken uit de gezondheidszorg te vertalen naar een breed publiek, werken het Medisch Centrum Leeuwarden en de Leeuwarder Courant samen in de Medische Publieksacademie MCL. In voor- en najaar worden lezingen gehouden door sprekers die werkzaam zijn in het MCL of in een van haar partnerorganisaties. De Leeuwarder Courant besteedt uitgebreid aandacht aan de onderwerpen.

Inschrijven

Klik hieronder op de datum om u voor een lezing in te schrijven! Toegang is kosteloos. U kunt zich ongeveer twee weken voor de lezing inschrijven, uitsluitend via deze website. Het auditorium in het MCL heeft een beperkte capaciteit. Zodra het auditorium is volgeboekt, sluit de inschrijfmogelijkheid via de website automatisch. U weet dus meteen of u bent 'ingeloot'. U krijgt via de e-mail een e-ticket toegezonden. Wilt u dit ticket printen en meenemen bij uw bezoek aan de Publieksacademie? U heeft uitsluitend toegang tot de bijeenkomst op vertoon van uw e-ticket!
NB: Gebruikt u Gmail? Dan vindt u uw ticket mogelijk onder het tabblad 'Updates' of 'Reclame', soms zelfs bij 'Spam'. Ook bij andere mailplatforms komt het e-ticket soms niet rechtstreeks in de inbox.

Locatie

MCL, Pieter Bonnema Auditorium

Programma

19.15 uur zaal open
19.30 uur aanvang programma
20.15 uur pauze
20.30 uur vervolg programma
21.30 uur sluiting


Vragen over de Medische Publieksacademie?

Mail: mpa@znb.nl


 

Publieksacademies in 2020

 

Data onder voorbehoud, onderwerpen volgen

Donderdag 16 januari 2020: Slokdarmkanker (in het kader van slokdarmkankerweek)
Donderdag 12 maart 2020
Donderdag 14 mei 2020 (in MCL Harlingen)
Dinsdag 15 september 2020
Dinsdag 20 oktober 2020
Dinsdag 17 november 2020


Terugkijken

Een terugblik op eerdere bijeenkomsten van de Medische Publieksacademie, klik hier.