Sponsoren
Terug

Sponsoren

Om de MCL Knuffelpoli mogelijk te maken zijn we ieder jaar op zoek naar sponsoren voor onkosten en materialen (gips, verband, hechtmateriaal, etc.). Daarnaast willen wij de kinderen aan het einde van de dag als aandenken een ‘goodiebag’ meegeven. Om de goodiebags te kunnen vullen zijn we opzoek naar kleine cadeautjes of bijvoorbeeld gezonde snoepjes. In totaal hebben we ongeveer 1100 goodiebags nodig. Wil uw bedrijf onze knuffelpoli mogelijk maken door een leuk presentje voor in de goodiebag te schenken of door bijvoorbeeld materialen te verschaffen? Neem dan even contact met ons op.

Sponsoraandacht

Van sponsoren wordt het logo vermeld in de folder die de kinderen aan het einde van de dag meekrijgen. Daarnaast komen bedrijven hier op de website te staan. Ook is er de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam terug te laten komen middels borden/spandoeken in de ruimte van de knuffelpoli. Elk jaar is er ruim aandacht van de media voor de knuffelpoli.

Sponsoren 2018

In 2018 heeft de knuffelpoli als thema: gezonde voeding. Wie veel gezonde dingen zoals groente en frruit eet, krijgt veel vitamines binnen. Vitamines zorgen ervoor dat je fit blijft, minder snel ziek wordt en dat je meer energie hebt. Dit is ook een belangrijk onderwerp binnen het MCL. Gezonde voeding voor onze patiënten zorgt voor een sneller herstel.