Sponsoren
Terug

Sponsoren

Om de MCL Knuffelpoli mogelijk te maken zijn we ieder jaar op zoek naar sponsoren voor onkosten en materialen (gips, verband, hechtmateriaal, etc.). Daarnaast willen wij de kinderen aan het einde van de dag als aandenken een ‘goodiebag’ meegeven. Om de goodiebags te kunnen vullen zijn we opzoek naar kleine cadeautjes of bijvoorbeeld gezonde snoepjes. In totaal hebben we ongeveer 1100 goodiebags nodig. Wil uw bedrijf onze knuffelpoli mogelijk maken door een leuk presentje voor in de goodiebag te schenken of door bijvoorbeeld materialen te verschaffen? Neem dan even contact met ons op.

Sponsoraandacht

Van sponsoren wordt het logo vermeld in de folder die de kinderen aan het einde van de dag meekrijgen. Daarnaast komen bedrijven hier op de website te staan. Ook is er de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam terug te laten komen middels borden/spandoeken in de ruimte van de knuffelpoli. Elk jaar is er ruim aandacht van de media voor de knuffelpoli.

Sponsoren 2019

In 2019 heeft de knuffelpoli als thema: hygiene. Wij richtten ons op persoonlijke hygiene waarbij jezelf schoonhouden belangrijk is om gezond te blijven. Daarnaast wordt ook handhygiene uitgelicht, waarbij de kinderen kennis maken met hoe ziektes zich door je handen kunnen verspreiden.  wordt geleerd over de verspreiding van ziekte. Hygiëne is ook ten alle tijden een belangrijk onderwerp binnen het MCL. Goede hygiëne zorgt ervoor dat patiënten minder infecties krijgen, met als gevolg dat mensen sneller herstellen en eerder naar huis kunnen.